برگزاری مراسم افتتاحیه

مراسم افتتاحیه دومین دوره جشنواره سرگرم آموز امروز شنبه 12 آبانماه 1397 در محل دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار گردید.

12 آبان 1397

برگزاری اولین جلسه کمیته علمی جشنواره (جهت مشاهده متن کامل خبر کلیک کنید)

اولین جلسه کمیته علمی جشنواره سرگرم آموز در روز شنبه 24 شهریور 1397 در دفتر معاونت فناوری دانشگاه برگزار شد.

24 شهریور 1397

امضای تفاهم نامه با مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (جهت مشاهده متن کامل خبر کلیک کنید)

در راستای ثبت و شناسنامه دار کردن محصولات چندرسانه ای، جهت ترویج فرهنگ صحیح مصرف محصولات چندرسانه ای تفاهم نامه ای ما بین دانشگاه علامه طباطبائی و مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تنظیم گردید.

11 شهریور 1397

امضای تفاهم نامه با دانشگاه فرهنگیان (جهت مشاهده متن کامل خبر کلیک کنید)

در راستای فعالیت های جشنواره سرگرم آموز با هدف دانش افزایی، دانشگاه علامه طباطبائی یا دانشگاه فرهنگیان تفاهم نامه امضاء کردند.

10 شهریور 1397

گزارش دوره اول جشنواره (جهت مشاهده متن کامل خبر کلیک کنید)

جشنواره سرگرم آموز به همت هسته پژوهشی مطالعات بازی‌های رایانه‌ای آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی با مشارکت مرکز رشد و نوآوری علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه و همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.

03 شهریور 1397